Breinstein

Onze carrières kruisten elkaar in de tijd dat wij beide Intercedent waren. Hier kwam haar passie voor het recruitment vak absoluut naar voren. Prachtig om te zien hoe zij de ene na de andere klant en kandidaat binnenhaalde en vervolgens de juiste matches wist te maken.

Wegens de opening van een nieuw kantoor kwam ik handen tekort met het vinden van de juiste kandidaten. Het inzetten van een onderleverancier was dan ook noodzakelijk. Op dat moment zag ik Paula haar LinkedIn oproep voorbij komen. Paula haar ondernemershart bleef kloppen. Nu op zoek naar een eerste W&S klus. Eén en één is twee dacht ik direct. Gelijk mijn telefoon gepakt. De start van wederom een mooie samenwerking. Succesvol ook! Wederom liet Paula zien dat je op haar kunt bouwen. In deze schaarse markt weet zij kandidaten aan zich te binden. Zij biedt een luisterend oor naar de kandidaat, is oprecht en eerlijk, een fijne sparringspartner, denkt creatief en afspraken komt ze altijd na. Al snel kwam zij met meerdere profielen aanzetten, wat uiteindelijk resulteerde in een startende Accountmanager.

Doorzettingsvermogen, ondernemerschap, resultaatgericht en klantgericht zijn haar kernwaardes. Voor een volgende opdracht ga ik haar dan ook zeker weer vragen.

Anita Spil – Corporate recruiter
Breinstein & Trainee.nl

Referentie Paula's People