Referenties

Paula is en zorgt voor de juiste persoon op het juiste moment! Zij contacteerde mij kort na een oproep op LinkedIn om extra HR support in ons L’Oréal Benelux team. De volgende dag al stelde zij mij een top profiel voor waarmee we enkele dagen later besloten in zee te gaan. Bedankt nogmaals Paula voor je reactiviteit en betrokkenheid!

Jasper Vlaeminck – Talent Acquisition Manager
L’Oréal Benelux

De samenwerking met Paula was vanaf het eerste contact erg prettig. Paula had snel een beeld van onze personele behoefte en kon ons binnen no time voorzien van een perfecte invulling daarvoor. Gedurende het gehele traject was er duidelijke communicatie en dat was erg fijn!

Khadija Ouchan – Manager HRM
TintelTuin

Zeer professionele toewijding voor ons bedrijf, ziet snel kansen om nieuw personeel aan DHL te binden. Als je als bedrijf snel resultaat wilt boeken is Paula de ideale recruiter!

Pim Versteijne – Supervisor Telesales
DHL Express Netherlands B.V.

Binnen DHL Express zochten wij iemand die snel operationeel aan de slag kon met onze vacatures op het gebied van Werving en Selectie. Daarnaast waren wij op zoek naar input om ons recruitment proces (in dit geval binnen sales) verder te optimaliseren. Paula hebben wij ervaren als fijne en warme collega die met passie haar doel nastreeft, maar ook ‘the bigger picture’ in de gaten houdt. Ze weet snel de bedrijfscultuur eigen te maken en weet processen te herkennen en (in goed overleg) aan te passen waar nodig. Voor een volgende klus bellen wij meteen Paula!

Stephanie Cremers – Corporate recruiter
DHL Express Netherlands B.V.

Het is een feestje om met Paula samen te werken. Ze is snel, heeft duidelijk kennis van zaken èn de tools om veel kandidaten in korte tijd te bereiken. Ze combineert dit alles om de juiste mens op de juiste plek te krijgen. Bovendien is Paula uitstekend bereikbaar en reageert concreet (en vrijwel direct) op gestelde vragen; de lijnen zijn kort. Zowel bij werving als selectie vraagt ze goed door en weet de essentie van de kandidaat te vangen en terug te koppelen, waardoor een afgewogen keuze gemaakt kan worden. Paula is een hele goede match als je op zoek bent naar de juiste match voor je team.

Margit Tesser – Teamleider Belteam & Planning COVID-19
GGD Hollands Noorden

Paula dacht goed mee met wat Veilig Thuis nodig had. Ze wist zich snel te verdiepen in onze personele vraagstukken en kwam met gedegen advies. Samenwerken was erg prettig.

Marvin Musch – Teamleider
Veilig Thuis GGD Hollands Noorden

Onze carrières kruisten elkaar in de tijd dat wij beide Intercedent waren. Hier kwam haar passie voor het recruitment vak absoluut naar voren. Prachtig om te zien hoe zij de ene na de andere klant en kandidaat binnenhaalde en vervolgens de juiste matches wist te maken. Wegens de opening van een nieuw kantoor kwam ik handen tekort met het vinden van de juiste kandidaten. Het inzetten van een onderleverancier was dan ook noodzakelijk. Op dat moment zag ik Paula haar LinkedIn oproep voorbij komen. Paula haar ondernemershart bleef kloppen. Nu op zoek naar een eerste W&S klus. Eén en één is twee dacht ik direct. Gelijk mijn telefoon gepakt. De start van wederom een mooie samenwerking. Succesvol ook! Wederom liet Paula zien dat je op haar kunt bouwen. In deze schaarse markt weet zij kandidaten aan zich te binden. Zij biedt een luisterend oor naar de kandidaat, is oprecht en eerlijk, een fijne sparringspartner, denkt creatief en afspraken komt ze altijd na. Al snel kwam zij met meerdere profielen aanzetten, wat uiteindelijk resulteerde in een startende Accountmanager. Doorzettingsvermogen, ondernemerschap, resultaatgericht en klantgericht zijn haar kernwaardes. Voor een volgende opdracht ga ik haar dan ook zeker weer vragen.

Anita Spil – Corporate recruiter
Breinstein

Tijdens een wervingstraject moèt je CV opvallen tussen de stapel”. Een wijsheid waar werkzoekenden vaak van doordrongen zijn en wat algemeen bekend is. Maar hoe werkt dat de andere kant op? Tijdens mijn zoektocht naar een mooie nieuwe uitdaging, heb ik mij door menig vacature heen geworsteld. Veel standaard teksten en een lijst met eisen. Tot één vacature direct opviel. Niet doordat er iets anders gevraagd werd dan anders. Waar ik voor viel was de schrijfstijl. Paula heeft in een korte tekst de identiteit van Breinstein weten te vatten, waardoor ik getriggerd was, zonder te weten waarnaar gezocht werd. De open manier waarop de omschrijving was ingestoken, maakte dat ik tijdens het lezen getrokken werd om de persoon die ik ben, in plaats van om wat ik kan. Natuurlijk is het vanuit wervingsperspectief belangrijk dat er in kundigheid een match wordt gevonden, maar vanuit de sollicitant heb ik ontdekt dat ik in het voortraject al ‘gezien’ wil zijn. Dat het om mij gaat. Paula weet deze vertaalslag tussen werkgever en sollicitant fantastisch te maken. Ze belde mij vanaf haar vakantie adres om te vragen hoe mijn gesprek is gegaan. En nu, een half jaar verder, is de match tussen mij en Breinstein de juiste gebleken. Need I say more?

Joey Tang – Accountmanager
Breinstein

Hallo! Paula hier, kan ik je helpen?